Företag
Välkommen till Dörrdelen! -Sveriges största dörrmässa

Dörrdelen ägs och drivs utav Sverigedelen. Vi på Sverigedelen kan stolta presentera oss som Sveriges ledande företagsmässa då vi driver ett flertal olika företagsmässor, inriktade inom specifika verksamheter. Välkommen in till oss på Sverigedelen.se för att se hur vi har valt att dela upp alla våra mässor ute på olika företagsdelar.
Vi på Dörrdelen vet hur kraftig konkurrensen är bland företag idag samt hur viktigt det är för företagare att hela tiden nå ut till sina kunder.

Här hos oss har alla företag som har en verksamhet som berör dörrar möjligheten att synas och konsumenterna har tillgång till att hitta sitt lokala företag eller upptäcka nya spännande företag att handla från. Här hittar kunder företag som säljer ytterdörrar, innerdörrar, förrådsdörrar, fönsterdörrar, vikdörrar, pardörrar, specialtillverkade dörrar, säkerhetsdörrar, industridörrar, bastudörrar samt övriga dörrartiklar från alla ledande företag över hela Sverige.

Här på Dörrdelen är ert företag garanterat synligt för era kunder. 24 timmar om dygnet, året om.

Ni kan alltså här hos oss finnas med på den kommun/kommuner som just er verksamhet bedrivs ifrån. Vill ni öka ert företags exponering ytterligare rekommenderar vi varmt att ni även väljer annonserings möjligheter genom att annonsera via banners.

Gör ni er banner själva så går det bra att lämna in den några dagar innan, men behöver ni hjälp med er banner så ser vi helst att ni hör av er minst 2 veckor innan planerat annonserings tillfälle.

För materialspecifikation angående våra annonsstorlekar, så hittar ni den informationen här.

Ni är också välkomna att kontakta oss på: annons@dorrdelen.seRegistrering & Annonsering för företag!
Här hos oss har ni verkligen chansen att nå ut till exakt den målgrupp som ni vill synas för. På Dörrdelen söker konsumenter dygnet runt efter varor & tjänster från företag som finns med här hos oss.

Registreringspaketet innefattar följande: Denna registrering kostar endast 1250:-/inkl.moms!

  • Företagsnamn
  • Adressuppgifter
  • Telefon
  • Länkning till hemsida
  • Företagslogo
  • Vilken företagsdel ni vill registrera ert företag på

Glöm inte att få med samtliga sex punkter vid en registrering. Ni placeras ut på den kommun/kommuner som er verksamhet bedrivs ifrån.
Så fort vi har godkänt företaget och kontrollerat era uppgifter så får ni en bekräftelse utav oss att ni finns med på Dörrdelen! Denna kontroll görs för att hindra bedrägerier med falska företag.
Klicka här för att registrera ert företag! Endast 1250:- per år!Här kan ni lämna in er annons

Klicka nedan för mer information angående: Bannerstorlekar och placering